top of page

Subsidie tot 2500,- euro

TIETDELAMIER OFFICIËLE PARTNER.


 

Ontvang tot 2500,- euro digitaliserings subsidie.

RVO
Koninklijke_INretail_logo_yellowblack-1024x1024.png
KVK_logo_RGB-1.png

Waar is de digitalisering subsidie voor bedoeld?

Om te groeien met je organisatie, is het belangrijk om efficiënt te werken. Digitalisering kan daarbij helpen. Veel ondernemers willen wel digitaliseren, maar weten niet goed waar zij moeten beginnen. Of de mogelijkheden die zij zien, zijn te kostbaar. Daarom is er ondersteuning in de vorm van Mijn Digitale Zaak. Bent je ondernemer in het MKB met 2 to 50 werknemers?

 

Grijp deze kans dan aan en vraag subsidie aan!

Bron: RVO

 

Wat zijn de voorwaarden?

Mijn Digitale Zaak is bedoeld voor bedrijven met personeel die over het laatste afgesloten boekjaar 2 tot 50 werknemers in dienst hadden en een jaaromzet hadden van maximaal € 10 miljoen.

Je mag deze subsidie alleen ontvangen als je daarmee het de-minimisplafond niet overschrijdt. Dat is een regel vanuit de Europese Commissie, om te zorgen voor eerlijke concurrentie. Het algemene maximumbedrag is € 200.000 per zelfstandige onderneming over een periode van 3 opeenvolgende belastingjaren. Voor bepaalde sectoren geldt een lager maximumbedrag. Je geeft aan dat je hieraan voldoet via een zogenoemde verklaring de-minimissteun. Deze verklaring is verwerkt in het aanvraagformulier voor Mijn Digitale Zaak en hoeft je dus niet apart in te dienen.

Wil je weten hoe je een aanvraag kunt doen?

Wat het stappenplan is? en wat er wel en niet onder deze subsidie valt?

BEKIJK DE FAQ'S : SUBSIDIE TOT 2500,- EURO

 

​Wil je direct weten of je in aanmerking komt? Doe de test.

bottom of page