top of page

Reisbalans

Reisbalans-logo-small.png

Zakelijke mobiliteit geregeld met Reisbalans

In 2021 zijn we gestart met een samenwerking met Reisbalans om hun klanten in kaart te brengen. Ons doel was om potentiële nieuwe opdrachtgevers een helder beeld te geven van de kwaliteit van de dienstverlening van Reisbalans, door middel van de ervaringen van hun huidige klanten.

Om dit te bereiken, zijn we op locatie geweest bij een aantal van Reisbalans' vooraanstaande klanten, waaronder Odiv, ANWB en Eigen Haard. Door middel van persoonlijke gesprekken hebben we waardevolle inzichten kunnen verzamelen over de samenwerking met Reisbalans, de geboden service en de ervaringen van klanten.

Het was een bijzonder en inspirerend proces om deze klanten te ontmoeten en hun verhalen te horen. De passie en toewijding van Reisbalans om haar klanten optimaal van dienst te zijn, werd door alle geïnterviewde klanten zeer gewaardeerd. Hun verhalen getuigden van een bedrijf dat zich volledig inzet voor haar klanten en altijd streeft naar verbetering.

We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het inzichtelijk maken van de kwaliteit van de dienstverlening van Reisbalans. Het is een waardevolle samenwerking en kijk ernaar uit om in de toekomst nog meer te kunnen betekenen voor dit bedrijf.

www.reisbalans.nl

 

 

 

Scherm­afbeelding 2023-04-14 om 10.19.29.png
Video .png

ANWB

De uitgebreide ANWB review versie.

ANWB is een belangrijke opdrachtgever van Reisbalans en samen met hen zijn we aan de slag gegaan om hun verhaal in beeld te brengen. We wilden een duidelijk beeld geven van de ervaringen van ANWB met de diensten van Reisbalans en hoe deze bijdragen aan het succes van hun bedrijf.

 

In de pre-productiefase hebben we zorgvuldig gepland welke punten we in het interview wilden bespreken. We hebben verschillende vragen geformuleerd en uitgewerkt, zodat we uiteindelijk het gewenste beeld konden creëren.

 

 

 

Tijdens het gesprek met ANWB hebben we waardevolle inzichten gekregen over hun samenwerking met Reisbalans. We hebben ontdekt hoe Reisbalans zich inzet om ANWB te ondersteunen en hoe de diensten van Reisbalans bijdragen aan het succes van ANWB.

We hebben 1 lange video gemaakt van 180 sec, maar we hebben ook verschillende shorts gemaakt, in vertikale modus, zodat deze op de socials, als ads of organische post in gezet kunnen worden.

We zijn trots op het resultaat van deze samenwerking en het verhaal dat we hebben kunnen vastleggen. Het was een inspirerend proces om de betrokkenheid van Reisbalans en hun toewijding aan hun klanten te zien.

 

We hopen dat dit verhaal potentiële nieuwe opdrachtgevers zal overtuigen om ook met Reisbalans samen te werken.

www.reisbalans.nl

Scherm­afbeelding 2023-04-14 om 11.07.08.png

Een voorbeeld van een social media -short- die gemaakt is uit de lange video versie.

Scherm­afbeelding 2023-04-14 om 11.12.01.png

Reisbalans in gesprek met EIGEN HAARD.

Scherm­afbeelding 2023-04-14 om 10.41.06.png

Een voorbeeld van een social media -short- die gemaakt is uit de lange video versie.

Scherm­afbeelding 2023-04-14 om 10.42.19.png

Eigen Haard, een woningcorporatie met meer dan 60.000 woningen in Amsterdam, heeft tijdens de coronapandemie slim gebruik gemaakt van thuiswerken om een duurzaam mobiliteitsbeleid te implementeren met hulp van Reisbalans.

 

Annelies Burger, eindverantwoordelijke voor HR en Facility bij Eigen Haard, legt uit dat het beleid aansluit op de missie en visie van het bedrijf om zoveel mogelijk mensen betaalbaar en prettig te laten wonen. Dit betekent dat bewuste keuzes worden gemaakt voor het woongeluk van mensen en het werkgeluk van medewerkers.

De lange review versie

met Annelies Burger - Eigen Haard.

DSCF4211.jpg

Fotoregistratie op locatie bij EIGEN HAARD

Tekst over fotos

Scherm­afbeelding 2023-04-14 om 11.17.58.png

Met trots kondigt de gemeente Roosendaal de lancering van Reisbalans aan: een mobiliteitsplan dat alle medewerkers voorziet van een slim en duurzaam mobiliteitsbeleid.

We hebben de demo dag bijgewoond tijdens de lancering van het nieuwe mobiliteitsplan in de gemeente Roosendaal. Hier spraken we met de wethouders, de directeur van Reisbalans, een gebruiker van de Reisbalans app en de ambtenaar die dit project vanuit de gemeente mogelijk heeft gemaakt. Tijdens deze dag werden er demonstraties gegeven aan alle medewerkers over het gebruik van deelauto's en fietsen, en werd er uitleg gegeven over hoe de app werkt. Bovendien konden medewerkers direct gebruikmaken van het wagenpark, dat per direct voor iedereen beschikbaar werd gesteld.

 

De video die voor deze demodag werd gemaakt, is ook voorzien van Italiaanse ondertiteling, omdat de diensten van Reisbalans ook in Italië worden aangeboden. 🇮🇹

Scherm­afbeelding 2023-04-14 om 12.01.18.png

Wat vind Reisbalans van de samenwerking met Tietdelamier?

 

Samira is flexibel en werkt snel.

 

Ze is niet bang om een stapje extra te zetten, denkt mee en durft vragen de stellen.

 

Dat zorgt niet alleen voor kwalitatief hoogwaardige video’s voor een redelijke prijs, maar ook voor een fijne samenwerking.

Scherm­afbeelding 2023-02-08 om 09.33.41.png

Jose de Raad -

Marketing en communicatie Reisbalans

Ik wil graag meer informatie

Ik neem snel contact met je op.

bottom of page