top of page

 Globaltalk 

GlobalTalk, is een organisatie van 1700 tolken en cultuurspecialisten. Samen spreken zij ruim 200 verschillende talen.

Understanding is everything.

www.globaltalk.nl

 

 

 

Globaltalk Hengelo klein-14.jpg

 Globaltalk impact 

GlobalTalk Inpact is 1 van de projecten die zij aanbieden, zij vinden dat ieder mens, waar iemand ook vandaan komt, de kans moet krijgen om iets te begrijpen en begrepen te worden.

 

Met Global Talk Impact zetten zij belangeloos hun expertise in met de juiste middelen en kennis. De vraag was of er een korte video gemaakt kon worden, zodat mensen weten dat ze in sommige gevallen ook kosteloos geholpen kunnen worden.

www.globaltalk.nl

Globaltalk in samenwerking met de VoorleesExpress en - het begint met taal.

Scherm­afbeelding 2023-04-13 om 13.03.44.png
Scherm­afbeelding 2023-04-13 om 13.17.22.png

Als je via de VoorleesExpress wordt gekoppeld aan een gezin, kan het zo maar zijn dat het gezin een andere culturele achtergrond heeft dan jijzelf. Hoe kun je dan een goede basis leggen voor het contact? Waar kun je op letten bij een gesprek? De cultuurspecialisten van Global Talk geven ons advies in deze prachtige nieuwe video. Vanaf nu vinden vrijwilligers deze video in de VoorleesExpress app. 

Deze video is ook door de organisatie -  het begint met taal, gezien. Deze video is later ge-rebrand, zodat ook zij deze waardevolle tips kunnen delen met hun doelgroep.

Een efficiente en vruchtbare samenwerking!

logo_3x.png
Globaltalk Hengelo klein-55.jpg

Smoelenboek

Naast dat Globaltalk zich in de mooiste stad van Nederland gevestigd is. UUUUU, hebben zij hun hoofdkwartier in Hengelo zitten. Tijdens hun jaarsessie mochten er nieuwe profielfoto's gemaakt worden van alle medewerkers. Samen met Nicky Klomp heb we er die dag echt een feestje van gemaakt.

50 mensen, 50 verhalen.

Hoe krijg je iemand in een korte tijd zo echt mogelijk op een plaat?

Muziek!

Marshall muziek box mee en ik heb aan iedereen gevraagd, wat is jouw lievelingsmuziek toen je klein was? Of welk liedje heb je voor t laats nog hard mee gezongen? 

Dit is het resultaat:

GT linkedin.png
Aangepast formaat-137.jpg

"V𝗮𝗻 𝘁𝗮𝗮𝗹𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲𝘂𝗻𝗲𝗿 𝗢𝗲𝗸𝗿𝗮ï𝗲𝗻𝘀 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝘁𝗼𝗹𝗸."

Tijdens het event Van taalondersteuner ‘𝘃𝗮𝗻 𝘁𝗮𝗮𝗹𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲𝘂𝗻𝗲𝗿 𝗢𝗲𝗸𝗿𝗮ï𝗲𝗻𝘀 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝘁𝗼𝗹𝗸' werd het succes gevierd van een succesvol afgerond project. Tijdens dit project worden aspirant tolken opgeleid om in de toekomst voor verschillende talen te kunnen vertegenwoordigen en de mensen die dit nodig hebben, te helpen.

Verdubbeling aantal likes op organische Linkedin post.

Scherm­afbeelding 2023-04-13 om 11.56.04.png

Anouk Boekhoff -

Marketing en communicatie Globaltalk

 

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Samira. Vanaf het eerste contactmoment geeft ze goede adviezen en snapt ze precies wat je op beeld wilt hebben en hoe je dit het beste aan kunt pakken. Samira adviseerde ons om zonder script, in interview vorm, op te nemen. Zodat we echte verhalen op beeld kunnen laten zien. Iets wat perfect bij ons merk en project past. Daarnaast zorgt ze ervoor dat iedereen die voor de camera verschijnt van tevoren een briefing heeft gehad en vragen kan stellen. Tijdens de opnames vonden wij het heel fijn dat Samira precies aangeeft wat zij nodig heeft om een goede video te schieten. Ze zorgt dat er een planning is, dat de mensen op beeld genoeg tijd hebben om te wennen aan de camera en dat zij in een rustige omgeving hun verhaal kunnen doen. 

Wij zijn trots op het eindresultaat!

 

Samira is kundig, eerlijk en heeft duidelijk plezier in het werk.

Samen met haar hebben we een prachtig resultaat neergezet.

Wat vind Globaltalk van onze samenwerking?

Ik wil graag meer informatie

Ik neem snel contact met je op.

bottom of page